
Przegląd cen na Zieleniaku: 21.11.2016
Nasza lista produktów staje się z tygodnia na tydzień coraz krótsza. Dzieje się tak dlatego, że ubywa produktów a w ich miejsce nie pojawiają się nowe. I jak w każdej regule na Zieleniaku też mamy wyjątek. Są nim grzyby w tym przypadku suszone, które pojawiły się tuż po tym jak zniknęły z rynku świeże. Posiadają odpowiedni atest a sprzedawca zapewnia, że pochodzą z tegorocznych zbiorów.
Bób 16 zł za kilogram
Ogórki szklarniowe 9 zł za kilogram
Kapusta główka 4 zł za sztukę
Papryka od 3,50 do 9 zł za kilogram
Pomidory od 5 do 8 zł za kilogram
Pomidory Malinowe od 8 do 12 zł za kilogram
Cebula od 2 do 3 zł za kilogram
Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram
Marchew od 2 do 3 zł za kilogram
Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram
Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek
Koperek 1,50 zł za pęczek
Natka pietruszki od 1,20 do 2 zł za pęczek
Ogórki małosolne 18 zł kilogram
Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram
Śliwki węgierki od 5 do 6 zł za kilogram
Buraki do 2 zł za kilogram
Kalafior od 5,50 do 6 zł za sztukę
Seler od 4 do 5 zł za kilogram
Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę
Kalarepa 3 zł za sztukę
Rzodkiewka od 1,50 do 3 zł za pęczek
Kapusta kiszona od 3 do 4 zł za kilogram
Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram
Jabłka od 1 do 3 zł za kilogram
Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram
Sałata krucha od 2,50 do 4 zł za główkę
Orzechy włoskie od 10 do 24 zł za kilogram
Gruszki od 2 do 7 zł za kilogram
Pigwa 10 zł za kilogram
Żurawina 22 zł za kilogram
Jarmuż 3 zł za pęczek
Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram
Brukselka od 5 do 7 zł za kilogram
Winogrona 10 zł za kilogram
Brokuł od 4,50 do 5 zł za sztukę
Suszone borowiki 52 zł 100 g
Suszone podgrzybki 40 zł 100 g
Artykuł sponsorowany
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie